Totalt antall treff: 3

Lørdag 11. desember 2004  Innenriks

Nær Afrika – langt fra Brussel

Den norske misjonslitteraturen kan være interessant for å forstå den folkelige motstanden mot EF/EU.Den norske misjonslitteraturen kan være interessant for å forstå den folkelige motstanden mot EF/EU.

Les mer >>
Tirsdag 13. april 2004  Innenriks

Det moderne folkemordet

Folkemordet i Rwanda varte i 100 dager, og mer enn 800.000 mennesker ble massakrert. Ikke siden bombingen av Hiroshima og Nagasaki hadde så mange mennesker blitt drept på så kort tid.Folkemordet i Rwanda varte i 100 dager, og mer enn 800.000 mennesker ble massakrert. Ikke siden bombingen av Hiroshima og Nagasaki hadde så mange mennesker blitt drept på så kort tid.

Les mer >>
Torsdag 1. april 2004  Innenriks

Sionisme og antisemittisme – igjen

Bruken av ordet antisemittisme tjener i dag i hovedsak til å plassere den antijødiske rasismen i en særstilling i forhold til rasisme i sin alminnelighet, som om den må bekjempes eller «forstås» atskilt fra annen rasisme. Bruken av ordet antisemittisme tjener i dag i hovedsak til å plassere den antijødiske rasismen i en særstilling i forhold til rasisme i sin alminnelighet, som om den må bekjempes eller «forstås» atskilt fra annen rasisme.

Les mer >>

Viser side 1 av 1

Filtrer søket ditt:

Filtrer på seksjon
Innenriks (3)
Filtrer på forfatter
Ilan Halevi (1)
Knut Christian Myhre (1)
Marianne Gullestad (1)
Filtrer på år
2004 (3)

Valgte filter:

År
2004 (Fjern filter)