Mandag 27. juni 2016

Havnelid fra Røde Kors til Norsk Tipping

Oslo (NTB): Åsne Havnelid går fra jobben som generalsekretær i Røde Kors til å bli administrerende direktør i Norsk Tipping.

Etter fem år i hjelpeorganisasjonen tar Havnelid fra høsten av over som tippesjef.
– Jeg har hatt fem flotte, lærerike, krevende og givende år i Røde Kors. Det har vært et privilegium å få jobbe med engasjerte frivillige, tillitsvalgte og medarbeidere hver eneste dag. Vi har videreutviklet Røde Kors til en enda sterkere humanitær aktør både nasjonalt og internasjonalt, sier Havnelid i en pressemelding fra Røde Kors.
– Jeg er veldig glad og tilfreds over å kunne presentere Åsne Havnelid som ny administrerende direktør i Norsk Tipping. Hun har en bred og solid bakgrunn fra ulike toppjobber i både nærings- og organisasjonsliv. Jeg er trygg på at hun vil sikre Norsk Tipping en enda tydeligere og sterkere rolle i samfunnet og sammen med de ansatte evne å begeistre en ny generasjon kunder, sier styreleder Linda Bernander Silseth i Norsk Tipping i en pressemelding.
I tillegg til årene i Røde Kors har Havnelid erfaring som direktør for ski-VM i Oslo i 2011, ansvarlig for de kabinansatte både i SAS Norge og SAS Braathens, assisterende toppidrettssjef i Olympiatoppen og daglig leder ved Toppidrettssenteret. (©NTB)