Mandag 25. mars 2019

Barkley-dobbel da England snudde mot Montenegro

21 minutter gikk det mellom de to målene Chelsea-spilleren Ross Barkley sto bak da England slo Montenegro 5-1 i mandagens EM-kvalifiseringskamp.

21 minutter gikk det mellom de to målene Chelsea-spilleren Ross Barkley sto bak da England slo Montenegro 5-1 i mandagens EM-kvalifiseringskamp.
Likevel var det Montenegro som scoret først. De har scoret i de fire siste kampene mot England, og mandag scoret de på sitt aller første skudd i kampen. Mot spillets retning sendte Polen-proffen Marko Vesovic i vei et skudd som gikk rett i mål.
Det skulle ikke stå seg.
13 minutter senere utlignet England ved Evertons Michael Keane. Ross Barkley var nest sist på ballen, og Barkley var slett ikke ferdig med kvelden.
Det var nettopp Ross Barkley som sendte England opp i føringen. Det skjedde seks minutter før pause. Chelsea 18-åring Callum Hudson-Odoi sørget for et flott oppspill til målet som slett ikke var av den ufortjente sorten. England hadde hatt ballen i 74 prosent av tiden de første 40 spilleminuttene. England var det klart beste laget før pause.
14 minutter ut i 2. omgang kom det mer fra Barkley til 3-1 for bortelaget etter svakt forsvarsspill fra vertene.
Harry Kane og Raheem Sterling scoret England to siste med 10 minutters mellom. Først var det Kane i det 71. minutt etter assist fra Sterling, og deretter var det Sterlings tur der Jordan Henderson var nest sist på ballen.
Målet til Sterling var hans sjette på de fire siste landskampene. I tillegg har han bidratt med den nevnte assisten. Det er fin statistikk for Manchester City-spilleren.
(©NTB)