Mandag 25. mars 2019

RBK-profil ut med skade i generalprøven

Forsvarsveteranen Tore Reginiussen måtte gi seg med skade etter 16 minutters spill i Rosenborgs generalprøve mot Norrköping foran helgens eliteseriestart.

Forsvarsveteranen Tore Reginiussen måtte gi seg med skade etter 16 minutters spill i Rosenborgs generalprøve mot Norrköping foran helgens eliteseriestart.
32 år gamle Reginiussens skade var naturlig nok ikke gode nyheter for de regjerende seriemesterne.
– Jeg har hatt litt stram hamstring den siste uken, kjente det igjen nå og derfor tok vi ingen sjanser, sa Tore Reginiussen til Eurosport i pausen.
Reginiussens skade tvang RBK-trener Eirik Horneland til å gjøre flere rokeringer i laget. Marius Lundemo ble flyttet ned som midtstopper, mens innbytter Djordje Denic tok hans plass på midtbanen.
Alexander Søderlund var tilbake i RBKs startoppstilling mandag etter å ha slitt med en liten strekk den siste tiden. Med var imidlertid ikke Nicklas Bendtner.
Dansken kom sent i gang med sesongoppkjøringen som følge av at soningen av fengselsdommen han ble ilagt etter den mye omtalte taxituren i København i fjor. Måltyven har sonet sin straff med fotlenke.
– Nicklas og jeg har en felles forståelse av at han har for tynt grunnlag etter at vi kom hjem fra Marbella til å bidra i dag, sa Eirik Horneland til Adresseavisen i forbindelse med mandagens kamp.
Hvorvidt dansken er aktuell for RBK-troppen til serieåpningen borte mot Bodø/Glimt kommende søndag er ikke kjent.
Heller ikke Even Hovland eller Anders Konradsen var med for RBK mandag.
(©NTB)