Onsdag 16. oktober 2019

Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen

Manchester United må klare seg uten sine to største stjerner, Paul Pogba og David de Gea, i søndagens storkamp hjemme mot Liverpool.

Manchester United må klare seg uten sine to største stjerner, Paul Pogba og David de Gea, i søndagens storkamp hjemme mot Liverpool.
TV-kanalen Sky Sports var først ute med å melde at verken keeper de Gea eller midtbanesjefen Pogba blir klar til oppgjøret. Dette ble senere onsdag bekreftet av United-manager Ole Gunnar Solskjær.
Han uttaler samtidig at høyrebacken Aaron Wan-Bissaka og angriperen Anthony Martial kan rekke søndagens kamp.
Uansett har vondt blitt til verre for Solskjær under landskamppausen. Han har en svært lang skadeliste å bekymre seg over, og fraværet av de Gea, som ble skadd i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige, kommer svært ubeleilig.
– David må skannes. Jeg tror han er ute. Det så utvilsomt slik ut på bildene fra i går, sier Solskjær.
Pogba har kjempet for å bli klar til Liverpool-møtet, men rekker det angivelig ikke. Han har slitt med en ankelskade i lengre tid og trente nylig på egen hånd i Dubai.

TøftLiverpool har vunnet alle sine kamper så langt i Premier League og blir gigantfavoritt i søndagens kamp. United har kun vunnet to av åtte kamper og ligger på 12.-plass i ligaen.
Foruten Pogba og de Gea er Eric Bailly, Diego Dalot og Timothy Fosu-Mensah uaktuelle for United i helgen. Dessuten er det usikkerhet rundt Martial, Wan-Bissaka, Jesse Lingard, Phil Jones og Mason Greenwood.
Venstrebacken Luke Shaw skal være klar for spill etter å ha vært ute i nesten to måneder. Dessuten kan Solskjær trolig regne med Victor Lindelöf i midtforsvaret, ettersom han spilte 90 minutter for Sverige mot Spania tirsdag.
(©NTB)