Fredag 15. november 2019

NFL-spiller utestengt ut sesongen etter voldsomt slag

NFL-kampen mellom Pittsburg Steelers og Cleveland Browns ble avsluttet med en gedigen slåsskamp der Pittsburghs Mason Rudolph ble slått ned med sin egen hjelm.

NFL-kampen mellom Pittsburg Steelers og Cleveland Browns ble avsluttet med en gedigen slåsskamp der Pittsburghs Mason Rudolph ble slått ned med sin egen hjelm.
Kun åtte sekunder gjensto av kampen mellom lagene i den amerikanske fotballigaen da oppgjøret fikk en hektisk og utartet slutt.
Etter at Clevelands Myles Garrett taklet Pittsburghs Mason Rudolph, fikk Garrett grepet om Pittsburgh-spillerens hjelm. Hjelmen ble revet av hodet til Rudolph og ble så brukt til å slå quarterbackens ubeskyttede hode.
Situasjonen utartet etter at flere spillere fra begge lag kastet seg inn i slåsskampen, der det ble delt ut flere slag og spark mens dommerne forsøkte å skille spillerne. Pittsburgh-spiller Maurkice Pouncey sparket Garrett i hodet mens Cleveland-spilleren lå nede.
Det hele endte med at Garrett og Pouncey ble utvist, sammen med to andre spillere som ble med på slåsskampen.
– Jeg gjorde en feil og mistet hodet. Det kommer til å skade laget. Jeg er takknemlig for at laget mitt forsvarte meg, men det burde ikke ha gått så langt. Det er min feil, sa Garrett.
Nå har spillerne fått sin straff. Mens Rudolph ikke fikk noen kampers karantene, blir ikke Garrett å se resten av denne sesongen - minst. Cleveland-spilleren er utestengt på ubestemt tid.
Pouncey mister de tre neste kampene som følge av hendelsen, mens Larry Ogunjobi mister en kamp fordi han dyttet Rudolph i bakken.
I tillegg er begge klubbene bøtelagt 250 000 dollar hver.
Cleveland vant for øvrig kampen 21-7.

(©NTB)