Innenriks

Onsdag 13. mai 2020

Ser industridøden i hvitøyet

SKUFFA: Dommen fra arbeiderne på Kværner Verdal er klar. Regjeringens industripakke kommer ikke til å redde portene fra å stenge.

Les saken >>
Tirsdag 12. mai 2020

Kan gå på helsebudsjettet løs

SKVIST: Kommunene forbereder seg på å tære på oppsparte midler og kutte i velferdstilbud, hvis de ikke får hjelp fra staten.

Les saken >>
Mandag 11. mai 2020

– Det må komme et opprør

NY TID: Fra hjemmekontoret har Ina Libak ført dagbok over lærdommene fra krisa. Hun har planen klar for hvordan Norge må forandres etter koronaviruset.

Les saken >>
Lørdag 9. mai 2020

I hemmelig farvann

BÅT: Mossack Fonseca var i sentrum av Panama-papirene-skandalen. Nicolai Tangen brukte firmaet til luksus­yachten sin, men sier han ikke visste om kundeforholdet.

Les saken >>
Fredag 8. mai 2020

Klarer ikke leia

TRANGT: Husleie sluker krisestøtta til næringslivet, viser data Klassekampen har fått innsyn i. Pierre Audren er blant dem som sliter med høy leie.

Les saken >>
Torsdag 7. mai 2020

Her er fiskeindustrien rasert

TAP: En lang rekke kystkommuner har tapt på en fiskeripolitikk som hadde som mål å sikre sysselsetting og ­bosetting langs kysten.

Les saken >>
Onsdag 6. mai 2020

Går ut mot Norges Bank

SKEPTISK: Ap har hittil sittet stille i båten. Nå spør Marianne Marthinsen om Nicolai Tangen kan ha troverdighet som sjef for Oljefondet.

Les saken >>
Tirsdag 5. mai 2020

Smell for kommunene

GAP: Det økonomiske tapet for kommunene kan bli 20 milliarder kroner i år, ifølge KS. Det er langt fra det statlige krisetilskuddet på 4,9 milliarder.

Les saken >>
Mandag 4. mai 2020

Ber om mer krisepenger

RØDE TALL: Staten dekker litt over halvparten av de 2,4 milliardene Oslo går i minus. Byrådsleder Raymond Johansen krever mer.

Les saken >>
Lørdag 2. mai 2020

Til angrep på «elitens logikk»

MAKT: Trygve Slagsvold Vedum lover strenge regler mot å mingle med elitene med Sp i regjering. Koronakrisa og Tangen-saken viser en skremmende avstand mellom folket og elitene, sier han.

Les saken >>
Torsdag 30. april 2020

Fleire prosjekt står i kø

SKATT: Arbeidarpartiet stilte tre krav for å gå med på kriseforslaget om ny oljeskatt for å redde næringa. Fellesforbundet svarer med åtte prosjekt som oppfyller krava.

Les saken >>
Onsdag 29. april 2020

Frykter mindre til de små

NEGATIV: Fiskeridepartementet får sterk kritikk fra Riksrevisjonen for at fiskekvotene er samlet på færre hender.

Les saken >>
Mandag 27. april 2020

– Når ett land er svakt, blir alle land ­sårbare

SAMARBEID: Jonas Gahr Støre advarer mot å la koronakrisa bli et påskudd for å svekke internasjonalt samarbeid. Norge er ­avhengig av internasjonal handel, sier Ap-­lederen.

Les saken >>
Lørdag 25. april 2020

Matkøene blir lengre

MAT: Flere stiller seg i kø for matutdelingen til Fattighuset. I går hjalp ICC-moskeen til slik at spanske Alvydas (62) fikk med seg mat hjem.

Les saken >>
Fredag 24. april 2020

Høytid uten besøk

JUL: – Det blir som julaften uten julegaver, sier Imen Hasnaoui. Hun skal være alene med sine to døtre under ramadan. Mannen er koronafast i Tunisia.

Les saken >>
Torsdag 23. april 2020

Millioner til eierne tross krise

UTBYTTE: Forrige uke permitterte Norske Skog 198 ansatte i Norge. Neste dag varslet konsernet utbytte. På fredag kommer 268 millioner inn på investorenes kontoer.

Les saken >>

Viser 1-16 artikler av 33125